A választáshoz az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) a kijelölt irányító vármegyei intézmények és a budapesti centrumkórházak útján biztosítja a személyi és tárgyi feltételeket.

 

A Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet illetékességi területén a választásokra 2023. augusztus 7-e és augusztus 11-e között kerül sor, ezen belül a szavazókörök különböző intézményekben eltérő időpontokban és helyszíneken működnek.

Az adott vármegyében dolgozó, azaz aktív orvosok, fogorvosok és egyéb diplomások szavazhatnak. A „dolgozó” fogalomból következően az adott vármegyében legalább egy, jelenleg fennálló jogviszonnyal rendelkezni kell, amelyet az orvos a névjegyzéken rögzít is. Szavazhatnak az érvényes működési nyilvántartással rendelkező, valamint érvényes működési nyilvántartással nem rendelkező, de valamely egészségügyi szolgáltatónál felügyelet mellett jogszerűen egészségügyi tevékenységet végző orvosok és egyéb diplomások.

Kérjük a választáson megjelenő orvosokat, hogy hozzanak magukkal arcképes igazolványt valamint felhívjuk a figyelmüket arra, hogy meg kell adniuk (igazolniuk kell) alapnyilvántartási számukat, működési nyilvántartási számukat vagy pecsétszámukat. Együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!

 

A választások során a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet illetékességi területe a következő:

Budapesten a VII., VIII., IX., X., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerület

Pest vármegyében a Ceglédi, Dabasi, Gyáli, Monori, Nagykátai, Nagykőrösi, Ráckevei, Szigetszentmiklósi, Vecsési járás

 

Választási helyszínek és időpontok:

Intézmény megnevezése Intézmény címe Választás időpontja
Semmelweis Egyetem 1./ Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, III. emeleti tanterem (hátsó szekció) 1122 Budapest, Gaál József u. 9-11 2023. augusztus 07. 08:00-14:00
Semmelweis Egyetem 2./ Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika, Dollinger terem, 1082 Budapest, Üllői út 78. 2023. augusztus 07. 08:00-14:00
Semmelweis Egyetem 3./ Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum, földszint 039-es terem 1088 Budapest, Szentkirályi u. 47. 2023. augusztus 07. 08:00-14:00
Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet „A2 épület földszint SBO 1089 Budapest, Üllői út 86. 2023. augusztus 08. 09:00-16:00
Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet 1.,Szent László telephelyi Díszterem, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7., 19-es épület 2023. augusztus 08. 07:30-13:30
Budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet Főigazgatói aula, 14. sz. bejárat, magasföldszint 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 8-20., 2023. augusztus 09. 11:00-17:00
Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet Orvosi Könyvtár 2700 Cegléd, Törteli út 1-3. 2023. augusztus 09. 11:00-17:00
Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet B.épület I.emelet tárgyaló 1106 Budapest, Maglódi út 89-91. 2023. augusztus 10. 07:30-13:30
Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet 2. Szent László telephelyi Díszterem, 19-es épület 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7., 2023. augusztus 10. 12:30-18:30
Budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Zöld előadó terem 1204 Budapest, Köves út 1. 2023. augusztus 11. 11:00-17:00

 

A fent ismertetett budapesti kerületekben és a Pest vármegyei járásokban dolgozó szavazásra jogosultak a fent megjelölt, bármely választókörben szavazhatnak.

A területen működő két országos gyógyintézet (Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet és Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet ), valamint a Semmelweis Egyetem dolgozói is a fenti választókörökben adhatják le szavazatukat.

 

Dél-pesti Centrumkórház

Dr. Babos Örs Levente

Dr. Babos Örs Levente háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos vagyok, 10 éve dolgozom az alapellátásban, 7 éve saját praxisban, jelenleg Gyömrőn praktizálok felnőtt háziorvosként, valamint a szomszédos Mendén helyettesítek egy tartósan betöltetlen vegyes háziorvosi körzetet.
2019 és 2021 között tagja voltam a Magyar Orvosi Kamara Országos Etikai Bizottságának, ahol az orvosetikai kérdések megítélésben széleskörű tapasztalatokra tettem szert. Jelenleg azért jelentkezem a vármegyei etikai bizottság munkájába, mert tapasztalatom szerint az orvosetikai panaszok 60%-a az alapellátással kapcsolatos, így azt gondolom, hogy kiemelten fontos, hogy a vármegyei etikai bizottságokban a klinikusok mellett az alapellátás napi munkájában jártas kollégák is szerepet kapjanak, mert kiegyensúlyozott az etikai problémák lényegét átlátó döntéshozatal csak így képzelhető el.
Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal és beválasztásra kerülök az etikai bizottságba munkám során arra fogok törekedni, hogy az etikai “ügyek” megítélése kiegyensúlyozott, a való élettel és az érvényben lévő etikai kódexel összeegyeztethető legyen.
Kérem amennyiben méltónak találja pályázatomat, akkor szavazatával támogassa jelöltségemet.

Balló Henrietta

Balló Henrietta vagyok, a Péterfy Sándor utcai Kórház Krízisintervenciós és Pszichiátriai osztályának vezető pszichológusa. Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, ahol 2015-ben szereztem mester diplomát, majd a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2020-ban első szakvizsgámat mentálhigiéniai és felnőtt klinikai szakpszichológusként. Jelenleg a Tündérhegyi Pszichoterápiás képzés utolsó évében tartok, előreláthatólag 2024 őszén teszem le második szakvizsgámat.

Dr. Becker Dávid

Dr. Bogdán Anita Krisztina

2012-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2013.óta a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház III. Belgyógyászati osztályán (Endokrinológia anyagcsere és diabetológia osztály) dolgozom először mint általános orvos majd rezidensi pozícióban. 2023-ban belgyógyászati szakvizsgát tettem. Az osztály profiljának megfelelően diabetológia szakirányú továbbképzést tervezek.

Dr. Csiszár Géza

1962.06. 23-án Cegléden születtem. Az általános iskolát a szülővárosomban, a gimnáziumot Nagykőrösön végeztem kitűnő eredménnyel. Szüleim pedagógusok voltak, s így szakmájukat rajtam is gyakorolták. Ennek és a kitartó munka eredményének köszönhetően jeles eredménnyel elvégeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karát 1987-ben.
A Ceglédi Kórház Intenzív Osztályán eltöltött öt év után 32 éve háziorvosként dolgozom, üzemorvosi feladatok ellátása mellett.
Mentőorvosként másodállásban Budapesten, Szegeden és Cegléden szolgáltam.
Három szakvizsgával – intenzív és anaestheziológia, háziorvostan, üzemorvostan – rendelkezem.
A több éves mentori gyakorlatom jutalmaként hat település /Cegléd, Csemő, Ceglédbercel, Jászkarajenő, Kőröstetétlen, Törtel/ önkormányzata megbízott a központi háziorvosi ügyelet működtetésével, ahol hétköznap 16, hétvégén és ünnepnapokon 24 órában 56 000 ember egészségére felügyelünk immár 26 éve.
Nem vagyok és nem voltam egyetlen pártnak sem tagja.

Dr. Darvas Sándor

1986-ban érettségiztem és még abban az évben felvételt nyertem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karára.
Cum Laude végeztem 1991-ben.
Az egyetem elvégzése után a Budapest Zuglói Önkormányzat Őrs Vezér téri rendelőjében sikerült elhelyezkednem, ahol a katonai szolgálatom megkezdéséig dolgoztam. A katonaság alatt a Honvédelmi Minisztérium fogászatán dolgoztam.
Leszerelés után visszatértem a Zuglói Önkormányzat alkalmazásásba, de már a Hermina úti rendelőbe.
Közben, 1993-ban szakvizsgát szereztem Fog és Szájbetegségekből.
1995-ben A Bokros-csomag hatására, az állami fogászati ellátás megszüntetésével magánpraxis indítására kényszerültem. 1996-tól bérelt rendelőkben dolgoztam vállalkozó fogorvosként, majd 2007-ben megnyitottam saját rendelőmet.
2021-ben megvásároltam a Budapest IX. Ker. Ferencváros 2. számú körzetét, ahol felnőtt alapellátást folytatok a magánrendelés mellett.
2022-ben a kerületben működő fogászati praxisközösség a vezetőjévé választott.
Nős vagyok, egy 25 és egy 20 éves fiú gyermekem van. Mindkettő a Semmelweis Egyetem hallgatója.

Dr. Dósa Ágnes

Dr. Ender Ferenc

1982-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 4 évig a Fővárosi Schöpf-Merei Ágost Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam a sebészeti szakvizsgáig. 1986-tól 20 évig az Orvostovábbképző Egyetem és jogutód intézményeiben dolgoztam egyetemi tanársegéd, egyetemi adjunktus, tudományos főmunkatárs, részlegvezető főorvos beosztásban. Az intézetben tagja voltam a Regionális Tudományetikai Bizottságnak, a Magyar Orvosi Kamara helyi szervezetének titkára voltam. Mint a TMB ösztöndíjasa a Kórélettani Intézetben készítettem a disszertációmat, 1994-től az orvostudomány kandidátusa. 2007-2013-ig vezettem a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Sebészeti Osztályát. A kórház Szakmai Vezető Testületének elnöke voltam. 2013-tól az Egyesített Szent István és Szent László Kórház majd a jogutód Dél-pesti Centrumkórház Sebészeti Osztályának vezető főorvosa vagyok.
2016-tól a Semmelweis Egyetem magántanára.

Dr. Erdős Judit

1980-ba végeztem a Semmelweis Egyetemen. Végzésem után a Fővárosi Szent István Kórházhoz tartozó Merényi Gusztáv Kórház Sebészeti osztályra kerültem. 1985-be tettem le a sebészeti szakvizsgát, majd égés- és plasztikai sebészet, valamint intenzív terápiás szakvizsgákat szereztem. Jelenleg is a DPC kórházban dolgozom. Idén megkaptam az Orvosok az orvosokért díjat.
Az Orvosi Kamara tagja vagyok a megalakulása óta. 16 évvel ezelőtt megválasztottak a Budapesti Területi szervezet etikai bizottság tagjának. A korábbi III. számú etikai bizottság elnökének nyugdíjba vonulása után én vettem át a bizottság elnöki mandátumát. Ezt a megtisztelő feladatot három cikluson keresztül láttam el 2023 májusáig.
Ebben az új helyzetben is – megválasztásom esetén – szívesen végezném tovább az etikai bizottsági munkát. Véleményem szerint legjobban azok a gyakorló orvosok tudják elbírálni és megítélni a kollégák etikus viselkedését, akik maguk is naponta kerülnek kapcsolatba betegekkel és hozzátartozókkal, hiszen így van rálátásuk a leggyakrabban felmerülő nehézségekre, panaszokra. Célom lenne, hogy igazgatlanul senkit se lehessen meghurcolni, de a vétkezők is ráébredjenek, miben hibáztak.

Dr. Fülöp Gábor PhD

Dr. Fülöp Gábor 1995-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd belgyógyászati rezidensként az Egyesült Államokban az NYU/VA Medical Centerben kezdett dolgozni. 1999-ben sikeres belgyógyászati szakvizsgát tett az Egyesült Államokban. Magyarországra visszaköltözve 3 év, főként a járóbeteg ellátásban végzett belgyógyászati munka után a Semmelweis Egyetem Kardiovaszkuláris Centrumában kezdett dolgozni, majd 2009-től a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Belgyógyászati szakvizsgáját honosította 2003-ban, 2005-ben kardiológiai szakvizsgát tett. Tevékenyen részt vett az orvostanhallgatók és kardiológus rezidensek képzésében. 2023-ban PhD fokozatot szerzett, kutatásának témája a koszorúerek különböző invazív funkcionális vizsgálatának összehasonlítása.

Dr. Géczi Zoltán

Dr. Halmi Renáta

Dr. Halmi Renáta vagyok fül orr gégész rezidens és fogorvos. Német és angol nyelven beszélek emelt illetve közép szinten. Nagy felelősséget érzek magamban a betegek egészségügyi állapotával és ellátásukkal kapcsolatban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a tanulmányaimra, hogy minél nagyobb tudással járuljak hozzá a betegek megfelelő gyógyításához. Munka mellett egyaránt fontos számomra a családom iránti elkötelezettség.

Dr. Hizoh István

Dr. Hollós Gábor

Dr. Hollós Gábor 2014.03.01-e óta dolgozom a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti, Érsebészeti és Mellkassebészeti Osztályán. Sebészeti szakvizsgámat 1991-ben, érsebészeti szakvizsgámat 2000-ben szereztem meg.
Megtiszteltetés számomra, hogy a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Etikai Bizottságában tagjelöltként felmerült a nevem.

Dr. Horváth Kinga

1987-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Forgorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után Cegléden dolgoztam, ez idő alatt szereztem meg szakorvosi képesítésemet. 1991 óta a Kispesti Egészségügyi Intézetben dolgozom alapellátó forgorvosként. Kollégáim kollegiális vezetővé választottak. Feladataim közé tartozik többek között a kapcsolattartás az Önkormányzattal, az Intézet vezetőségével.A páciensek engem keresnek meg a felmerülő panaszaikkal, kérdéseikkel. Továbbá a területi konzorcium vezetője is vagyok. 1997-ben az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen jogi szakokleveles diplomát szereztem. 2016-ban dento-alveoláris sebész szakvizsgámat vehettem kézhez. Munkámat, megbizatásaimat felelősségteljesen végzem, szeretem.

Dr. Kecskés László

1973-ban felvételt nyertem felvételt a Budapesti Orvostudományi Egyetem általános orvosi karára, amelyet 1979-ben summa cum laude minősítéssel elvégeztem.
Ettől az évtől a Cegléd Toldy Ferenc Kórházban helyezkedtem el. 1984-ben belgyógyászati, majd 1987-ben kardiológiai sikeres szakvizsgát tettem. A kórházban töltött évek során túlnyomó részt a belgyógyászati osztályon dolgoztam, két és fél évig az intenzív osztályon tevékenykedtem.
1990-ben főorvosi kinevezést kaptam.
Echocardiographiaból és diabetológiából licens vizsgát tettem.
Kezdetektől fogva a Magyar Orvosi Kamarában tevékenykedtem küldöttként, majd két cikluson át választókerületi elnökként.
Házasságban élek, feleségem és lányom szintén aktív orvosok.
Az intézeti Etikai Bizottságnak tagja vagyok második ciklusban.
Fegyelmi, etikai eljárás nem folyt ellenem, büntetve nem voltam, politikai pártnak nem vagyok tagja.

Dr. Kiss András

Kuslitsné Dr. Schulteisz Nóra

1989-ben végeztem a SOTE-n, azóta a Péterfy kórház szemészetén dolgozom, az osztályon is és a szakrendelőben is. 1995-ben szereztem szemész szakorvosi végzettséget
2007 óta vagyok a szemészeti szakrendelő vezetője. 2016. március 1-vel neveztek ki a járóbeteg ellátásért felelős orvosigazgató helyettessé.

Prof. Dr. László Ádám

Képzettség:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Kar 1971-77
Szakvizsgák: Szülészet-nőgyógyászat 1981, Klinikai farmakológia 2012
PhD fokozat 1991, Habilitáció 1998, egyetemi magántanári kinevezés 2007
Munkahelyek, beosztások:
1977-98: SOTE, II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, egyetemi adjunktus
1998-tól Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és RI, osztályvezető főorvos, 2017-től szaktanácsadó
Tudományos Társasági tisztségek:
Magyar Menopausa Társaság titkára 2011-15, elnöke 2015-19
Kitüntetések:
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje 2012, Semmelweis díj 2023

Dr. Linninger Mercedes

Dr. Lugosi Mária

Maradics Nóra Maida

Maradics Nóra Maida vagyok. A Dél-pesti Centrumkórház Központi Pszichológiai Szolgálat tagjaként a kórház Onkológiai osztályának Hospice részlegén dolgozom pszichológusként.
2004-ben a Debreceni Egyetemen végeztem pszichológiai alaptanulmányaimat, majd 2010-ben a SOTE Klinikai Pszichológiai Tanszékén szereztem klinikai szakpszichológusi és klinikai addiktológiai szakpszichológusi szakképzettséget. Pszichológusi pályám során klinikai és pedagógiai területen is dolgoztam.

Dr. med habil Mészner Zsófia PhD

Mészner Zsófia jelenleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet/HOGYI módszertani igazgatója Budapesten. A koronavírus járvány előtti időben évtizedeken át Védőoltási Szaktanácsadás rendelést is végzett a Délpesti centrumkórházban, annak Szent László kórházi telephelyén.
Általános orvosi diplomát 1975-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi egyetemen szerzett 1975-ben. Csecsemő és gyermekgyógyász, infektológus szakképesítései vannak. Tudományos fokozatot a Semmelweis egyetemen szerzett 1992-ben, majd 2012-ben habilitált a Pécsi orvostudományi Egyetemen

Dr. Micula Hajnalka

Dr. Micula Hajnalka 2001-ben szerzett orvosi diplomát a Nagyváradi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
2011-ben transzfúziológiai szakvizsgát szerzett a debreceni Orvostudományi Egyetemen, valamint 2020-ban pedig orvosi rehabilitációs szakvizsgát (mozgásszervi) szerzett a Semmelweis Egyetemen.
2003-2005-ig osztályos orvos intézményünk akkor még akut belgyógyászati osztályán.
2006-2008-ig központi gyakornok a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd 2008-2014-ig szakorvos jelölt a debreceni Országos Vérellátó Központban, ahol transzfúziológiai tevékenységhez kapcsolódó feladatokat lát el, 2013-tól donorvizsgáló orvos a debreceni plazmaferezis állomáson.
2015-től intézményünk Belgyógyászati jellegű Rehabilitációs Osztályán szakorvosi feladatokat lát el.
Fiatal, agilis, három gyermek édesanyja.
Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességekkel rendelkezik, határozott, segítőkész és teamben jól együttműködik. Jól terhelhető, kitartó. Tevékenységét körültekintés, módszeres munkavégzés jellemzi.

Dr. Molnár Andrea Ágnes

Dr. Nagybaczoni Béla

Dr. Nagybaczoni Béla főorvos vagyok igazságügyi orvostan, belgyógyászat és kardiológia szakorvosa.
1996 óta dolgozom a Bajcsy Zsilinszky Kórház kardiologiai osztályán, és jelenleg a Kardiovaszkuláris Katéteres Laboratóriumát vezetem intervenciós kardiologusként.
Közben orvos igazgató helyettes, stratégiai igazgató és a kórház orvosigazgatója is voltam Hosszabb ideig voltam a kórház etikai bizottságának elnöke is.

Dr. Nyirády Péter

Dr. Pipicz Sándor

Diplomámat 2006-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2009-ben szakvizsgát szereztem konzerváló fogászat és fogpótlástanból.
Két évig a Semmelweis Egyetem rezidense voltam, azóta pedig Cegléden dolgozok az alapellátásában, illetve a magánszektorban.
2015-2019-ig a MOK FOTESZ Pest megyei szervezetének választott elnöke voltam.
Érdeklődésem fókusza jelenleg a modern 3D-s képalkotó eljárások használata az implantológiában, a protetikai folyamatok digitalizálása, a 3D-nyomtatás, illetve ezek integrált alkalmazása a napi gyakorlatban.

Dr. Piróth Zsolt PhD

Dr. Piroth Zsolt 1997-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd belgyógyászati rezidensként a Semmelweis Egyetem Kardiovaszkuláris Centrumában kezdett dolgozni. 2000-től a Gottsegen György Országos Kardiolvaszkuláris Intézet Felnőtt Kardiológia Intenzív Osztály részlegvezető főorvosa. 2004-ben kardiológia szakvizsgát tett, 2019-ben PhD fokozatot szerzett, 2022-ben belgyógyászati szakvizsgát tett.

Dr. Radnai Zoltán

1976-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ezt követően három évig biokémiai alapkutatásban vettem részt, majd a SOTE III.sz Sebészeti klinikáján dolgoztam 19994-ig. 1994-1995 között a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgálat igazgatója voltam, majd a visegrádi Rehabilitációs szakkórház főigazgatója lettem. 2004-2013-ig az egyesített szent István-László Kórházat vezettem. Jelenleg a FESZ-ben sebészként dolgozok, valamint általános igazgató helyettesi pozíciót töltök be. Eddigi munkám során sok etikai jellegű problémával találkoztam, melyek során, ezen a területen is tapasztalatokat szereztem. A jelölést megtisztelőnek tartom.

Dr. Schmidt Péter

Dr. Senemar Alireza

Dr. Senemar Reza 1994-ben végztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd a az Egyetem Fül-orr gégészeti Klinikáján helyezkedtem el, ahol 2002-ig dolgoztam. 2002- 2019 között A Teheráni Egyetem fül-orr gégészeti osztályon dolgoztam, ahol 2004-ben szakvizsgát tettem. 2019-től dolgozom ismét Magyarországon a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben járóbeteg szakellátásban. Az érdeklődésem a szakmán belül a minimál invazív rhinológiai sebészet angolul és németül beszélek a magyar nyelv mellett.

Dr. Sipter Emese

Dr. Szabó Ildikó

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el. 2017 óta vagyok szülés-nőgyógyász szakorvos, 2021-től osztályvezető helyettes. 2022. májustól az MDT Diabétesszel Társuló Terhességgel foglalkozó munkacsoportjának vezetőségi tagja vagyok. Az egyetemi évek alatt tagja voltam az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnak, több alkalommal delegált voltam az Egyetem Etikai Bizottságába is, így ez a terület nem idegen számomra.

Dr. Szentes Tamás

1995-ben végeztem a SOTE ÁOK-án, 2000-ben szakvizsgáztam sebészetből, 2003-ban plasztikai és égéssebészetből. 2001-ben szereztem diplomát a Budapesti Közgazdasági egyetem postgraduális karán. Phd fokozatomat a Semmelweis Egyetemen 2018-ban szereztem népegészségügyi témában.
Jelenleg a Budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet stratégiai igazgatói feladatait látom el.

Dr. Ujfaludi Adrienn

Tanulmányok:
2010. október: bőrgyógyászat szakvizsga
1999-2005: Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, Budapest
1995-1999: Földes Ferenc Gimnázium, Miskolc Speciális matematika tagozat
1987-1995: Újvárosi Altalános Iskola, Kazincbarcika Ritmikus sportgimnasztika tagozat
Munkahely:
2011-től Budapesti Főváros XIX. Kerületi Önkormányzat Kispesti Egészségügyi Intézete, Bőr- és Nemibeteggondozó, 2022. novembertől gondozóvezető főorvos
2010-2022 Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ Bör- és Nemibeteg gondozó
2010. júliustól Melanomamobil, 2014-töl Melanomamobil orvosszakmai vezetó
2007-2010 BMSZKI, bőrgyógyászat
2007 -2011 Pestszentlörinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Kft., Bör- és Nemiheteggondozó
2005.október-2007. október, Semmelweis Egyetem Bör-, Nemikórtani- és Bőronkológiai Klinika központi gyakornok
Munkahelyi vezetője a Bőr- és Nemibeteggondozó és Szakrendelés vezető főorvosát rendkívül megbízható, jellemes embernek, szakmáját magas szinten képviselő kollégának, kifejezetten jó kommunikatív készséggel rendelkező, határozott vezetőnek tartja.

Dr. Vágó Krisztina

1996-ban szerzett diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd a Heim Pál Gyermekkórházban kezdett dolgozni. Jelenleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Állcsontortopédiai és Fogszabályozási Osztály osztályvezető főorvosa.

Dr. Virág Balázs

Dr. Virág Balázs vagyok, 1962. augusztus 13-án születtem. 1986-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. A Fővárosi Péterfy Sándor utcai Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem dolgozni és szereztem általános sebészeti, majd érsebészeti szakvizsgát.
2012-től-2017-ig a sebészet osztályvezető főorvosa voltam. 2017-től a Dél-pesti Centrumkórház Sebészeti Osztályán dolgozom főorvosi beosztásban. A budapesti MOK II. számú etikai bizottságának voltam tagja.

Dr. Weltner János

Dr. Xantus Gábor

Magamról röviden: 31 éves orvosi pályafutás, 3 szakvizsga, 12 éves külföldi orvosi gyakorlat, nemzetközi és magyar egyetemi oktatói tapasztalat, Master of Science tudományos fokozat, , PhD védés egy éven belül. Tagja vagyok több európai és hazai orvosi társaságnak is, mert a csapatmunkát mindennél többre tartom.
Nagyon fontosnak tartom, hogy a nyugati tapasztalatokat ötvözni lehessen a semmelweisi hagyományokkal, a magyar szókimondást az udvarias, betegközpontú betegellátással.
A betegek jogait, a nyílt kommunikációt és a tudományos eredmények folyamatos követését tartom ars poeticámnak, ennek megfeleleően törődök el a betegeimmel úgy a taksonyi háziorvosi praxisomban, mint az egyetemi klinikai gyakorlatban és ezt oktatom mind a magyar, mind az angol hallgatóknak.

Prof. Dr. Zima Endre István