Sajnos édesanyám, F. I. Györgyné, az elmúlt 3 évben nagyon sok esetben szorult kórházi ellátásra szív és tüdőbetegsége miatt. 

Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztem a Szent László Kórház osztályára anyuval, éreztem, hogy itt jó kezekben lesz. Odafigyeltek rá, tisztességesen megvizsgálták, megkérdezték mit érez. Megkérdeztek engem is, hogy mit tapasztaltunk, mi vezetett ide, mire kell esetleg figyelni vele kapcsolatosan. Lénárt doktornő és az ápolók is igyekeztek anyunak és nekünk is megadni a betegséggel és kezeléssel kapcsolatos információkat, azt, hogy mi várható. Mindig tudtuk, hogy mi a helyzet és mi fog történni, így nem kellett össze-vissza zavarni őket, hogy egy információmorzsát kikönyörögjünk, hanem a megbeszélt időpontban érdeklődtem és korrekt tájékoztatást kaptam. Ez nem pénzen, hanem emberségen múlik, amiért hálás köszönet mindenkinek Önöknél.

Lénárt doktornő anyu sokféle betegségét egységben nézte és úgy is kezelte. A nővérek a sok feladatuk ellenére megkenték a kenyerét, mert látták, hogy túl gyenge ahhoz, hogy ezt ő végezze el.
 
A gyógyulás csapatmunka, az orvosságok és kezelések mellett a bizalom és a kölcsönös tisztelet az, ami a leginkább segíteni tudja a betegeket. Édesanyám Önöknél mindent megkapott, ami ahhoz kellett, hogy felépüljön ebből a nagyon komoly betegségből, amiért nagyon hálásak vagyunk és nagyon szépen köszönjük Lénárt doktornőnek és az osztályon dolgozó orvosoknak és ápolóknak a csodálatos munkáját!
 
Jó egészséget kívánok Önöknek, és minden betegnek azt, hogy ilyen helyre kerüljön, ha baj van.
 
Üdvözlettel, F. Éva