Intézeti gyógyszertár

Az intézeti gyógyszertár látja el a kórház valamennyi telephelyén a fekvőbeteg osztályokat, járóbeteg ambulanciákat és szakrendelőket, valamint a diagnosztikai egységeket gyógyszerkészítményekkel, infúziókkal, fertőtlenítőszerekkel, tápszerekkel, vegyszerekkel, magisztrális készítményekkel. 

Az egyedi finanszírozású, a különkeretes készítmények,  valamint a tételesen finanszírozott gyógyszerkészítmények speciális beszerzése és nyilvántartása az Intézeti Gyógyszertáron keresztül valósul meg.

Feladatunk továbbá a kórházban folyó klinikai vizsgálatok és vizsgálati készítmények nyilvántartása, tárolása, a vizsgáló helyre történő kiadása.

A gyógyszertár akkreditált, rendszeresen fogad gyógyszerészhallgatókat, szakgyógyszerész jelölteket, asszisztens és szakasszisztens tanulókat.

Intézetvezető főgyógyszerész: dr. Stelbaczky Zsuzsanna

Vezető szakasszisztens: Sinkovicz Gabriella

Intézeti gyógyszertár elérhetősége:
1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7. 18-as épület
T: 06-1-455-8249
email cím: gyogyszertar_laszlo@dpckorhaz.hu

Paracelsus gyógyszertár

A Szent László telephelyen közvetlen lakossági gyógyszerellátó egység működik, melynek feladata a járóbetegek, a kórházi osztályokról hazamenő betegek, valamint a dolgozók részére vényköteles és vény nélkül kiadható gyógyszerek, gyógyhatású készítmények kiadása. 

Paracelsus gyógyszertár elérhetősége:
1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7. főbejárat

Nyitvatartás:
H, K, Cs: 7.30-15.30
Sze: 7.30-17.00
P: 7.30-14.00
T: 06-1-455-8190
email cím: parapatika@dpckorhaz.hu